Το Όνομα

Άλφα (α), το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, χρησιμοποιείται ως σύμβολο ανώτερης κατηγορίας ή  άριστης ποιότητας.

Πι (π), παγκόσμια μαθηματική σταθερά, ένας απέραντος αριθμός, ένα θαύμα χωρίς όρια.

Τα δύο αυτά γράμματα, τα αρχικά του οικογενειακού μας ονόματος, επιλέξαμε για την ονομασία αυτού του ξεχωριστού προϊόντος δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική του ποιότητα και στην διαρκή προσπάθεια εξέλιξής του.

Ο Ελαιώνας

Ο μικρός οικογενειακός Ελαιώνας βρίσκεται στην μεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελοποννήσου, στο νομό Ηλείας.

Ένας Ελαιώνας αραιής φύτευσης, αποκλειστικά με δέντρα Κορωνέικης ποικιλίας, που παραδοσιακά δίνουν ανώτερης ποιότητας και γεύσης ελαιόλαδο.

Ο Ελαιώνας καλλιεργείται μόνο με φυσικές μεθόδους από την οικογένεια, με στόχο την παραγωγή περιορισμένης ποσότητας, αλλά άριστης ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου.

Το Προϊόν μας

Μονοποικιλιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από 100% Κορωνέικες ελιές.

Παρακολουθούμε το προϊόν από την πρώτη μέρα της γέννησής του! Δίνοντάς του την απαραίτητη τροφή και το πότισμα, βοηθάμε να δέσει γερός και υγιής ο καρπός ενώ εφαρμόζουμε όλες τις ενδεδειγμένες «καλές» πρακτικές.

Οι ελιές συλλέγονται πάντα άγουρες, πράσινες, και μόνο με το χέρι. Διαλέγονται και συνθλίβονται την ίδια μέρα, σε θερμοκρασία μικρότερη από 26°C έτσι ώστε μόνο ο «ανθός» του ελαιολάδου να συσκευασθεί. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από 12 κιλά ελιές παράγεται μόλις 1 κιλό εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου alpha pi.

Μετά την παραγωγή του το ελαιόλαδο alpha pi φυλάσσετε για μικρό διάστημα σε δεξαμενές έως ότου εμφιαλωθεί στις κατάλληλες συσκευασίες. Ο λεπτός χειρισμός του τελικού προϊόντος και οι άμεσες διεργασίες εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα και τα αρώματα του ελαιολάδου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Από την παραγωγή έως την εμφιάλωση φροντίζουμε να διατηρούνται τα υψηλότερα κριτήρια για τη διατήρηση της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου alpha pi.

Άλφα Πι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Χρώμα λαμπερό,
έντονα
πράσινο.

Άρωμα
φρουτώδες
γεμάτο
μυρωδιές από
τον πλούσιο
κάμπο

Γεύση φρέσκου
άγουρου καρπού,
ήπιο με μεσαίας
έντασης
πικρά και
πικάντικα
χαρακτηριστικά

Το “άλφα πι”
απευθύνεται σε
απλούς
καταναλωτές
αλλά και χώρους
εστίασης που
έχουν ένα κοινό
χαρακτηριστικό,
την αναζήτηση
ενός επιλεγμένου
προϊόντος
κορυφαίας
ποιότητας και
γευστικού
χαρακτήρα!